LASERONTHARING

Categorie: Blog
Laserontharing

LASERONTHARING

Bent u op zoek naar effectieve en veilige laser ontharing

Bent u het scheren en harsen ook zo zat? Gooi dan nu uw scheermesjes en alle andere ontharingsmiddelen weg. Vanaf nu kunt u haarloos door het leven! Laserontharing is de manier om van uw ingegroeide haartjes, snijwondjes door het scheren en vervelende haargroei af te komen. 

LASERONTHARING | HOE WERKT HET?

Laserontharing wordt gedaan door middel van de ELOS methode. Dit is een methode waarbij gebruik wordt gemaakt van twee energiebronnen namelijk, licht/laser en radiofrequentie. Dit is een veilige en effectieve manier om uw haargroei te verwijderen. De ELOS methode is geschikt voor elk huidtype en elke haarkleur. Het verwijdert niet alleen donkere haren maar ook blonde en grijze haren. Na ongeveer 6 á 8 behandelingen zullen al uw vervelende haren verdwenen zijn.

LASERONTHARING | VERGOEDING DOOR ZORGVERZEKERAARS

Wij werken met HBO geschoolde en Kwaliteit geregistreerde huidtherapeuten. Hierdoor hebben wij een goede naam bij de zorgverzekeraar. Als u aanvullend verzekerd bent komt u in aanmerking voor een vergoeding door uw zorgverzekeraar.

LASERONTHARING | KOSTEN

De prijzen voor laserontharing zijn per gebied verschillend. Een indicatie van de prijzen kunt u vinden in onze prijslijst voor laserontharing. Laserontharing in die uitgevoerd wordt door een medische specialist is al mogelijk vanaf €45,- euro per behandeling.

LASERONTHARING | CONSULT

Voorafgaand aan de behandeling adviseren wij u om gebruik te maken van een GRATIS en vrijblijvend intake gesprek met een van onze huidtherapeuten. Tijdens dit gesprek krijgt u alle informatie over de behandeling en kijkt de huidtherapeute naar het te behandelen gebied. Zij kan kijken of u behandeld mag worden en wat de kosten daar voor zijn.

Hits: 4270