Bioderma

Categorie: Blog

De geschiedenis van Bioderma gaat terug tot in de jaren zeventig, toen Jean-Noël Thorel verzorgingsproducten voor de huid op een andere manier benaderde. Sindsdien heeft Bioderma steeds een pioniersrol gekend in de wereld van de dermocosmetica. Doordat meneer Thorel nauw in contact stond met zowel biologen als dermatologen, werden beiden voor hem belangrijk. Op die manier werd de filosofie van Bioderma: biologie in dienst van dermatologie. Hierdoor verschilt hun aanpak van de concurrenten. Bioderma ontwikkelt immers niet enkel producten die huidproblemen corrigeren, maar probeert vooral het vermogen van de huid te beschermen door aandacht te besteden aan haar omgeving en levenswijze. Dat probeert Bioderma in eerste instantie te bereiken door een diepgaand inzicht te krijgen in de huid en beter te begrijpen hoe een gezonde huid net werkt.

Lees meer: Bioderma

Het productaanbod van Bioderma

Categorie: Blog

Sinds de jaren ’70 speelt Bioderma een pioniersrol doordat ze het niet enkel belangrijk acht om huidproblemen te corrigeren, maar vooral ook om de huid te beschermen en die opnieuw tot een natuurlijk evenwicht te brengen. Om dat te bereiken besteedt Bioderma voldoende aandacht aan de omgeving en aan ieders levensstijl, omdat die beiden de natuurlijke balans van de huid kunnen verstoren. Dat kan aanleiding geven tot problemen, waardoor de huid niet meer normaal kan functioneren. Dat is echter wel belangrijk omdat de huid ons beschermt tegen tal van schadelijke invloeden van buitenaf. Bioderma heeft dan ook verschillende gamma’s klaar staan, zodanig dat je huid de nodige bescherming en verzorging kan krijgen. Voor elk huidtype ontwikkelde Bioderma specifieke formules, die elk op hun eigen manier kunnen bijdragen aan het herstellen van de huid haar natuurlijke evenwicht. In elk gamma zijn er producten aanwezig die de huid reinigen, behandelen of onderhouden.

Lees meer: Het productaanbod van Bioderma

LASERONTHARING

Categorie: Blog
Laserontharing

Bent u op zoek naar effectieve en veilige laser ontharing

Bent u het scheren en harsen ook zo zat? Gooi dan nu uw scheermesjes en alle andere ontharingsmiddelen weg. Vanaf nu kunt u haarloos door het leven! Laserontharing is de manier om van uw ingegroeide haartjes, snijwondjes door het scheren en vervelende haargroei af te komen. 

Lees meer: LASERONTHARING

Bevallen

Categorie: Blog

Hier vind je alle info terug over de verschillende begeleidingsmogelijkheden bij jullie bevalling.

Lees meer: Bevallen